életrajz

""Ott volt egy táncoló csillag és alatta megszülettem."" -- William Shakespeare


Halassy Marianna Budapesten született, ahol iskolái befejezése után mint népi iparművész dolgozott. Népművészeti ismereteinek bővitése érdekében bejárta az országot aminek során nemcsak a falusi ember művészetével, de annak életstilusával is megismerkedett. Ez a tapasztalás elmélyitette benne a környezettel való harmonikus élet kialakitásának fontosságát. Utazásai során megismerkedett a népi gyógyászattal és a természet által oly bőségesen kinált gyógyitó növényekkel. 

Marianna érdeklődése a holisztikus életmód iránt 1982-ben kezdődött amikor is egy súlyos betegség új irányba terelte életét. A modern orvostudomány eredménytelen kezelése miatt Marianna a holisztikus gyógyászat felé fordult. A Hatha jóga elsajátitásával, a taoista filozófia tanulmányozásával, gyógynövények és hipnózis alkalmazásával egy pár hónap alatt visszanyerte egészségét. 

1984-ben az Egyesült Államokba költözött, ahol folytatta tanulmányait. A hipnózis területén magas szintű képzettséget szerzett a gyógyászati és fogászati hipnoterápiában, regressziós terápiában és NLP (NeuroLinguistic Programing) technikában. A Feng Shui Kutatóintézetnél (FSRC), Mester Joseph Yu irányitása alatt mélyitette tudását a taoista tudományokban. 

Marianna jelenleg Ohio államban él, ahol a CHI Creative Healing Intézetnél praktizál mint okleveles kinai metafizikai tanácsadó segiti klienseit egy egészségesebb és harmonikusabb élet kialakitásában. Tudását tovább mélyitve folyamatosan képzi magát a klasszikus feng shui, a kinai asztrológia és az Yi Jing terűletén. 

Oktatóként és tanácsadóként rendelkezésre áll az Egyesült Államokban és Magyarországon. 

Elérhetőség 
E-mail: mariannahalassy@gmail.com Képesitések

"A bölcsesség nem az iskolázottság eredménye, hanem egy egész életen át tartó törekvés annak megszerzésére."  -- Albert Einstein


International Medical and Dental Hypnotherapy Association (IMDHA) Michigan, USA 

- Okleveles Hipnoterápeuta 

- Reiki Mester 

Feng Shui Research Center, Canada 

- Okleveles Feng Shui tanácsadó, Négy Pillér és Lila Csillag (kinai asztrológia) és I Ching konzultáns 

- Okleveles kinai arcdiagnósztikai (fiziognómia) tanácsadó 

- Okleveles kinai metafizikai tanár. A FSRC kinevezett tanár az Egyesült Államokban és Magyarországon. 

Szervezeti tagság:
  • FSRC Feng Shui Research Center, Canada
  • IMDHA International Medical Dental Hypnotherapy Association, USA
  • PGHC Personal Growth Hypnosis Center Ohio, USA
  • Issac Chung's International Face Reading Association
  • (PHS) Parrot Hope Sanctuary


Nyelvet beszél:
Angol és magyar